Hero banner Hero banner

Välkommen till Bar Brillo

På Brillo är det ständigt liv och rörelse i de olika rummen. Till vänster om entrén hittar du Bar Brillo - en stimmig plats med kunniga bartenders, kreativa cocktails och noga utvald musik. Här samlas livsnjutare, minglare och nattugglor som söker en kväll utöver det vanliga. Drinklistan passar de flesta men bjuder gärna på det mest överraskande med inspiration från medelhavet.

Starta din kväll på Taverna Brillo i denna livliga lokal med ett friskt glas vin, en enkel öl eller varför inte din favoritcocktail? Och återvänd hit efter maten när tempot ökar framåt småtimmarna och baren fylls med nya bekantskaper. Den nutida konsten är liksom rummet i sig under ständig förändring och byts av i perioder. Håll utkik för att få koll på nästa vernissage och prata med konstnären bakom. Räkna med det oväntade i en upprymd kväll med nya vänner, anekdoter och inviter. Välkommen till Bar Brillo!

Bartender blandar drinkar i Bar Brillo på Taverna Brillo

En levande mötesplats

Taverna Brillo är en livlig mötesplats där du kan umgås och insupa atmosfären. Precis som vårt namn antyder; ”Taverna” - en allmän lokal, där gäster kan beställa mat och dryck, och ”Brillo” som betyder ”solstråle” eller ”salongsberusad”, så vill vi också att din upplevelse ska vara; inspirerande, skinande glad och med berusning av omgivningen.