thumbnail mobile

Välkommen till Taverna Brillos 10-årsfest

Den 7 december 2012 var dagen då Taverna Brillo för första gången slog upp dörrarna och bjöd in till något som skulle komma att bli så mycket mer än bara en restaurang.

 

Taverna Brillo är sprungen ur drömmen att servera den perfekta kombinationen av italiensk och svensk mat i en miljö som ständigt underhåller och inspirerar. Till oss kommer du för att uppleva mat, musik, konst och möten med såväl nya som gamla vänner.

taverna-fest-2

En plats för alla

Du som har varit här förut vet att Taverna Brillo är ett stort hus med många olika rum som har sin självklara roll. I Bar Brillo kan du beställa vilken drink du än är sugen på för stunden och stå och begrunda den aktuella konsten som pryder väggarna. I matsalen äter du det godaste från det svensk-italienska köket och i Växthusbaren spenderar du sena kvällar med att dansa till det bästa och senaste från musikvärlden. Taverna Brillo är verkligen en plats för alla, när som helst och hur som helst.

Vår 10-årsfest

På vår 10-årsfest utlovar vi en helkväll du sent kommer glömma.

 

I köket – Magnus Nilsson, Alexander Jansson & Edoardo Ottati m.fl.

I barerna – Hela Brillos bargäng bjuder på något gott att dricka och löjromssnacks

Stora baren – Club Killers LIVE

Bar Brillo och Växthusbarerna – DJ-Marathon vid skivspelarna

image 82

Ett nav för kreativitet och livsnjutning

Sedan öppningen har Taverna Brillo varit ett en plats där kreativiteten flödar. År 2013 uppfann vi den moderna klassikern; löjromspizzan. Och genom tiderna har otaliga artister och konstnärer framträtt och ställt ut konst på Brillo.

 

Calle Carboni är konstansvarig hos oss och det här är vad han har att säga om konsten:

 

"Att få vara med och välja utställningar och konst för Taverna Brillo är en ynnest och ära, där man ofta har möjlighet att lyfta upp underbara konstnärer i oväntade situationer. Alla utställningar har sina egenheter och unika egenskaper och varje utställning och samarbete är ett underbart projekt. Med det sagt så har Taverna Brillo dessa tio första år haft över 100 utställningar. Konsten har rotat sig på Brillo och alla konsthändelser har varit unika pärlor i ett underbart smycke. Det är det som är häftigast. Men jag tycker också att den häftigaste utställningen är oftast den som är aktuell eller nästa eller kommande utställning, så jag har höga förväntningar på en underbar framtid."

Löjromspizza
En levande mötesplats
1/1