Hovmästare helena
thumbnail mobile

Lär känna vår hovmästare Helena

Helena! Du är hovmästare på Taverna Brillo. Vad är det bästa med brillo? 

Det måste nog vara att det finns så mycket olika ställen att vara på här. Man kan ta en god drink på uteserveringen eller i Bar Brillo, en lyxig middag i matsalen eller en stökig helkväll bak i växthusbaren. Det finns något för alla helt enkelt. 

 

Favorit på menyn?  

Jag älskar ju löjromspizzan, den funkar ALLTID. Kombinationen av pizza och löjrom är så kul eftersom det är två olika komponenter som man tänker inte borde lira. Men det gör det!  

 

Vad tar du med dig från tidigare erfarenheter inom restaurangbranschen?  

Genom åren har jag lärt mig att jag själv måste ha riktigt kul på jobbet för att kunna skapa en bra restaurangupplevelse för gästen. Jag vill ha en go vibe med de jag jobbar med! Musiken är också superviktig. Man vet ju själv hur ljuvligt det är när man aldrig vill gå hem för att DJ:n spelar låt på låt som man bara inte kan missa. 

 

Löjromspizza

Helenas favorit - Löjromspizzan

hovmästare helena och anders

Helena och Anders

1/1

Vad är det bästa med restaurang-Stockholm?   

Det öppnas så mycket nya ställen med kreativa koncept hela tiden. Folk verkar ha gasat trots pandemin och osäkra tider. Det skvallrar om ett självförtroende som jag tycker är jäkligt härligt.  

 

Bästa drinken att servera på ett mingel?   

Med risk för att låta knäpp; Vodka Red Bull. Det blir väl alltid kul då? Det är en grogg som drar ner garden lite och förhindrar att stämningen blir stel eller stroppig. Annars en iskall bärs bara, det funkar alltid. 

 

Vilken är din drömgäst?   

Någon som kommer in med ett glatt humör och öppet sinne. En person som hjälper till med den där härliga viben som man vill ska kännas igenom hela restaurangen. 

 

Vad kan man förvänta sig när man besöker Taverna Brillo?

Mycket garv och roliga stunder. Vi ska ha så jäkla kul! Det är det viktigaste.  

servitörer på taverna brillo

Boka bord idag

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?