Nu gör vi en nysatsning för att utöka vår exceptionella vinlista och satsar på italienska naturviner. 
 

Till sommaren plockar vi in efterlängtade nytillskott till Bar Brillo. Artur Amoghli och Melvin Carrere kommer in som gästspelare i baren och har handplockat fram ett urval av, till att börja med, fem italienska naturviner som sätter ton på sommaren. Listan med naturviner kommer vara ett levande koncept som får nya tillskott varje vecka.  

Denna satsning är en liten del av en långsiktig plan där vi vill göra hela Taverna Brillo till en dynamisk, avslappnad och underhållande plats där kvalitén på service, mat och dryck alltid är i fokus.  

“Vår restaurang ska alltid vara levande och organisk. Vi vill bjuda på olika typer av upplevelser för alla de olika typer av gäster som söker sig till oss. Taverna Brillo har länge serverat naturviner men nu vill vi verkligen bredda det här sortimentet. Vad passar då bättre än att bjuda in söders bästa vin- och nöjesproffs?” Säger Arild Markström Averin, baransvarig på Bar Brillo 

Artur och Melvin har med stor framgång skapat en livfull och framförallt rolig atmosfär på bland annat Alba på Nytorget, och nu är de taggade på att bli en del av Brillo-familjen.  

“För mig är Taverna Brillo är en härlig plats med mycket karaktär. Det vi vill göra på Bar Brillo är att skapa en ännu mer avslappnad och lite halvstökig stämning. Känslan ska vara stimmig och livfull, men den höga kvalitén ska såklart inte ska gå förlorad bara för att det är kul.” Säger Artur.  

Sommarfest med fokus på naturviner lördag den 11 juni

Lördag den 11 juni firar vi in sommaren på Bar Brillo tillsammans med Artur, Melvin och förhoppningsvis dig. Kom och njut av friska sommarviner och lyssna på skön musik som vårt musikaliska geni, Luciano, står för. Vi kan nog lova att det inte finns ett bättre sätt att inleda sommaren på än just här och då. 

Droppa in tidigt eller sent, du väljer. Festen börjar kl 15. Välkommen! 

Klicka här för att se vad som mer händer på Taverna Brillo framöver.